Hvem er HJ Byg-Consult​

HJ Byg- Consult er et byggesagkyndigt, rådgivende firma, som hovedsageligt beskæftiger sig med rådgivning til boligejere i forb. med bygningshåndværk ved om-og tilbygning, renovering, forsikringsskader, vedligeholdelse, byggesjusk, energiforbedringer, bedømmelse af bygningsdele ved salg/køb af bolig.

Jeg rådgiver også boligejere vedr. udarbejdelse af udbudsmateriale, tegninger, kontrakter, tidsplan for kommende håndværksarbejde samt gennemgang og forståelse vedr. tilbud og kontrakter fra håndværksfirmaer.

Ejer Henning Jensen har igennem 45 år i byggebranchen opnået stor ekspertise indenfor håndværksarbejde og byggematerialer. 

I 35 år har Henning Jensen drevet eget Snedker / Tømrervirksomhed, uddannet 6 lærlinge​

​som bygningssnedkere, og har i tiden beskæftiget snedker- og tømrersvende, hvor både større og mindre håndværksmæssige opgaver er blevet varetaget. Viden omkring rådgivende konsulentarbejde er ligeledes blevet optimeret gennem medlemsskabet af Københavns Snedkerlaug og Dansk Byggeri suppleret med diverse kurser.

Denne erfaring og viden danner grundlaget for HJ Consults virke.

Ring til mig på tlf. 40432308, eller mail hj@hjbyg-consult.dk

HJ Consult
Hummeltoftevej 158
2830 Virum
Tlf.:(+45) 40 43 23 08
Email: hj@hjbyg-consult.dk 

Åbningstider

Mandag – fredag: 8.00 – 15.00
Lørdag – søndag: Lukket

Send mig en mail med dine

spørgsmål eller udfyld vores kontaktformular​

Ønsker du, at jeg ringer dig op?​​

Hvis du har brug for hjælp til rådgivning, er du velkommen til at udfylde min kontaktformular - så vender jeg tilbage til dig, hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

HJ Byg-Consult

Hummeltoftevej 158,

2830 Virum

Kontaktinfo

Tlf.: 40 43 23 08

Mail: hj@hjbyg-consult.dk

CVR: 67875311