​Manden bag

Skal du bruge en dygtig og grundig byggesagkyndig i Lyngby og omegn? Skal du sælge eller købe bolig, er det en rigtig god ide at have en byggesagkyndig med på sidelinjen. Den byggesagkyndige kan eksempelvis udarbejde tilstandsrapporter, energimærkning samt tilbyde sin byggesagkyndige rådgivning til køber.

Ejer Henning Jensen har igennem 45 år i byggebranchen i Nordsjælland opnået stor viden som byggesagkyndig i Lyngby-Tårbæk og det øvrige Storkøbenhavn og Nordsjælland. Henning Jensen har som byggesagkyndig tilegnet sig stor viden om både materialer og arbejdsmetoder inden for håndværksarbejde.

Jeg har drevet selvstændig Snedker- og Tømrervirksomhed i Nordsjælland igennem 35 år, uddannet 6 lærlinge og har i tiden beskæftiget Snedker- og Tømrersvende, hvor både mindre og større håndværksmæssige opgaver er varetaget. Min viden omkring rådgivende konsulentarbejde er grundlagt ved at beskæftige mig med håndværksarbejde gennem 45 år og er optimeret gennem medlemskab af KBH Snedkerlaug og Dansk Byggeri, suppleret med diverse kurser

I dag arbejder Henning Jensen som byggesagkyndig i Storkøbenhavn og Nordsjælland med base i Virum i Lyngby-Tårbæk

​Er du interesseret i at bestille en byggesagkyndig i Lyngby-Tårbæk eller omegn, kan Henning Jensen kontaktes via nedenstående kontaktinformation.

Mail : hj@hjbyg-consult.dk

Ring eller send en sms på tlf. 40432308

Firmainfo

HJ Byg-Consult

Hummeltoftevej 158,

2830 Virum

Kontaktinfo

Tlf.: 40 43 23 08

Mail: hj@hjbyg-consult.dk

CVR: 67875311