Køberrådgivning ved huskøb​

​HJ Byg-Consult i Virum i Nordsjælland nær Storkøbenhavn tilbyder køberrådgivning, hvis du vil købe en bolig, eller hvis du skal have udført håndværksarbejde i dit hjem eller din bolig.

Det er i begge tilfælde en klog og fornuftig beslutning at få køberrådgivning, for at du på denne baggrund får et bedre beslutningsgrundlag og overblik.

Undgå misforståelser og skuffelser med køberrådgivning

De fleste mennesker har ofte ikke tilstrækkelig indsigt til at vurdere tilstanden på en bolig, som de ønsker at købe, selvom der foreligger både energimærke og tilstandsrapport, El-syn samt en ejerskifteforsikring. 

Vores køberrådgivning hjælper dig med at bevare overblikket. Det gælder især i forhold til de økonomiske konsekvenser af ønskede og påkrævede forbedringer.

Jeg tilbyder også køberrådgivning, hvis du skal bygge nyt, bygge om eller bygge til, eller hvis du skal renovere, modernisere eller reparere din bolig. Jeg kan hjælpe med at lave et udbudsmateriale med angivelse af ønskede materialevalg og arbejdsopgavens omfang. Jeg kan blandt tilbyde min hjælp som byggesagkyndig og boligrådgiver.

​Jeg kan efterfølgende hjælpe og støtte dig i forbindelse med vurdering af tilsendte tilbud, kontrakter og lignende. Derefter følger jeg byggeprocessen fra start til slut, så du kan være sikker på, at arbejde bliver udført efter gældende regler på dette område, men også at det bliver udført, som du faktisk ønskede. Dermed minimerer du risikoen for misforståelser og skuffelser.

Kontakt mig for rådgivning

Kontakt mig gerne på mobil 40 43 23 08, send en sms eller skriv til hj@hjbyg-consult.dk for at høre mere om køberrådgivning.

Ønsker du, at jeg ringer dig op?​​

Hvis du har brug for hjælp til rådgivning, er du velkommen til at udfylde min kontaktformular - så vender jeg tilbage til dig, hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

HJ Byg-Consult

Hummeltoftevej 158,

2830 Virum

Kontaktinfo

Tlf.: 40 43 23 08

Mail: hj@hjbyg-consult.dk

CVR: 67875311