Før renovering og tilbygning kræves rådgivning – – H.J. Byg-Consult kan hjælpe​

Det er populært at bygge til. Vi har større krav til vores hjem i dag til sammenligning med huse for bare 50 år siden. Derfor er der mange, der køber mindre huse billigt for senere at bygge til. Før du kaster dig ud i en tilbygning, er det vigtigt, at du får ordentlig rådgivning først – og her er du kommet til det rette sted.

Henning Jensen – manden bag H.J. Byg-Consult – er din mand, når du behøver rådgivning i forbindelse med renovering, tilbygning eller håndværksarbejde generelt i boligen. Henning Jensen kan med sine mere end 45 års erfaring i branchen sikkert og nemt styre dig uden om de problemer, som mange støder på i forbindelse med renoveringsarbejde og tilbygning til din bolig.​

​Her kan du være sikker på en kompetent og troværdig rådgivning, som sikrer, at du kan spare mange penge i det lange løb.

Du kan kontakte mig ved at sende en sms til

40 43 23 08 eller en mail, hj@hjbyg-consult.dk.

Det koster ikke noget at tage en uforpligtende snak om rådgivning i forbindelse med renoveringsarbejde, tilbygning, håndværksarbejde.

Ønsker du, at jeg ringer dig op?​​

Hvis du har brug for hjælp til rådgivning, er du velkommen til at udfylde min kontaktformular - så vender jeg tilbage til dig, hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

HJ Byg-Consult

Hummeltoftevej 158,

2830 Virum

Kontaktinfo

Tlf.: 40 43 23 08

Mail: hj@hjbyg-consult.dk

CVR: 67875311