Energirådgivning ved renovering og energioptimering​

​HJ Byg-Consult i Virum i Nordsjælland nær Storkøbenhavn hjælper med at optimere den eksisterende isolering i boligen. 

Det er en klog og fornuftig beslutning at benytte energirådgivning fra en erfaren og uvildig byggesagkyndig, hvis du ønsker en energibesparelse i boligen. Det kan være i forbindelse med renovering eller en konkret energioptimering, men det kan også være ved nybyggeri og tilbygning.

Optimer din isolering og varme med energirådgivning

Energirådgivning handler ofte om loft-, tag-, hulmurs-, og gulvisolering, der er blandt de største yderflader i en bolig, men vinduer og døre er også et oplagt fokus ved energioptimering. 

Andre tiltag kan være termografering af ydervægge med videre.

Energirådgivning har også fokus på energikilderne, hvilket vil sige at finde frem til en billigere og mere miljøvenlig energiform.

Det kan for eksempel være pillefyr, varmepumper, fjernvarme og jordvarme samt de klassiske alternative energiformer som solenergi og vindenergi.


​Få et uforpligtende tilbud​ på rådgivning

Du er altid velkommen til at skrive til mig på min mail hj@hjbyg-consult.dk, eller du kan sende en sms til mig på telefon 40 43 23 08 for at aftale nærmere.​ Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Ønsker du, at jeg ringer dig op?​​

Hvis du har brug for hjælp til rådgivning, er du velkommen til at udfylde min kontaktformular - så vender jeg tilbage til dig, hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

HJ Byg-Consult

Hummeltoftevej 158,

2830 Virum

Kontaktinfo

Tlf.: 40 43 23 08

Mail: hj@hjbyg-consult.dk

CVR: 67875311