Kvalificeret byggesagkyndig rådgivning i forbindelse med tilbygning

​I dag har vi behov for mere plads og bedre faciliteter i vores huse end vi havde, da mange af de huse, der i dag sælges, blev bygget. Det vil sige, at det er blevet populært at bygge til. I forbindelse med tilbygning er det alfa og omega at få en byggesagkyndig på sagen først. Det kan blive en rigtig dyr affære, hvis du ikke ved, hvad du kaster dig ud i.

I forbindelse med tilbygning kan en byggesagkyndig eksempelvis hjælpe dig med behovsafdækning og planlægning – hvad har du behov for, at håndværkerne skal lave for dig? En detaljeret plan gør det meget nemmere for en håndværker at give et reelt bud. Det er på den måde også meget nemmere for dig at vurdere de forskellige tilbud, du får.

Vi kan tilbyde kvalificeret byggesagkyndig rådgivning i forbindelse med tilbygning. Henning Jensen – manden bag firmaet – har over 45 års erfaring inden for denne branche, hvoraf han de 32 år har haft eget firma, som blandt andet tilbyder byggesagkyndig rådgivning i forbindelse med tilbygning.

Du kan kontakte mig ved at sende en sms til

40 43 23 08 eller en mail, hj@hjbyg-consult.dk, for byggesagkyndig rådgivning i forbindelse med tilbygning.​

Ønsker du, at jeg ringer dig op?​​

Hvis du har brug for hjælp til rådgivning, er du velkommen til at udfylde min kontaktformular - så vender jeg tilbage til dig, hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

HJ Byg-Consult

Hummeltoftevej 158,

2830 Virum

Kontaktinfo

Tlf.: 40 43 23 08

Mail: hj@hjbyg-consult.dk

CVR: 67875311