Byggerådgivning i Lyngby-Tårbæk og Storkøbenhavn​

Vi tilbyder rådgivning til boligejere i Lyngby-Tårbæk og omegn: Inden der indhentes tilbud på den ønskede håndværksopgave, er det vigtigt at få lavet et udbudsmateriale d.v.s. angivelse af ønskede materialer samt arbejdsopgavens omfang – gerne med tegninger. 

Med byggerådgivning til boligejere i eksempelvis Lyngby-Tårbæk vil håndværkere, som giver tilbud på arbejdsopgaven, således have samme udbudsmateriale for opgaven og kan med dette udbudsmateriale regne prisen. 

Bygherre har på denne måde mulighed for at sammenligne indkomne tilbud på et reelt grundlag. 

Med 45 års erfaring i byggebranchen har vi skabt den solide baggrund for at hjælpe og støtte dig i forb. med behandling af tilbud, kontrakter, m.m. samt håndværksarbejde.

Øvrige rådgivende konsulenttjenester i forbindelse med byggerådgivning til boligejere i Lyngby-Tårbæk og omegn​

Byggerådgivning og vejledning til boligejere i Lyngby-Tårbæk og omegn i forbindelse med behandling af indleverede tilbud, kontrakter, tidsplan for arbejdsopgavens varighed. 

Rådgivning og vejledning til boligejere i forbindelse med opståede skader indvendigt og udvendigt på boligens bygningsdele. Byggerådgivning til boligejere i forbindelse med forsikringsskader. Rådgivning til boligejere om energibesparelse i boligen, eksempelvis: termografering af ydervægge, loft, hulmurs-, tag-, gulvisolering, vinduer / døre, solenergi.

Generelt om byggerådgivning

Vi hjælper gerne med at få del i de tilskudsanordninger som staten har givet, p.t. inden for boligområdet: renovering, forbedringer af din bolig samt energi og solvarme. 

OBS: Rettidig henvendelse er god omhu for din økonomi og bolig.
​Du kan kontakte mig ved at sende en sms til

40 43 23 08 eller en mail, hj@hjbyg-consult.dk.

For byggerådgivning i Lyngby-Tårbæk og omegn.

Ønsker du, at jeg ringer dig op?​​

Hvis du har brug for hjælp til rådgivning, er du velkommen til at udfylde min kontaktformular - så vender jeg tilbage til dig, hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

HJ Byg-Consult

Hummeltoftevej 158,

2830 Virum

Kontaktinfo

Tlf.: 40 43 23 08

Mail: hj@hjbyg-consult.dk

CVR: 67875311