Altid god kundeservice!​

Ejendomsrådgivning ifm. håndværkere og håndværksarbejde​

​Både private og erhverv/boligforeninger kan få brug for ejendomsrådgivning ifm. håndværkere før og efter udført håndværksarbejde. Et bygge- eller renoveringsprojekt, hvad enten det er småt eller stort, skal følge visse reglementer og normer ift. udførsel og kvalitet.

Håndværkere og håndværksarbejde kan ikke måles på prisen. Så et billigt tilbud kan sagtens være godt, mens et dyrt tilbud ikke nødvendigvis er kvalitets-håndværk – og omvendt.

H.J. Byg-Consult har mere end 45 års erfaring i byggebranchen. Min ekspertise inden for ejendomsrådgivning ifm. 

håndværkere og håndværksarbejde giver mine kunder et bedre overblik, en besparelse og ikke mindst ro i maven.

Ifm. ejendomsrådgivningen samarbejder jeg med dig og håndværkerne. Formålet med samarbejdet er, at rådgivningen ifm. håndværkere skal udløse et bedre og så vidt muligt et vedligeholdelsesfrit resultat, så der ikke kort tid efter dukker en ekstraudgift op ifm. det udførte arbejde.

​Ejendomsrådgivning ifm. håndværkere foregår før, under og efter håndværksarbejdet, så du altid føler dig i trygge hænder. Oftest oplever jeg, at de håndværkere, mine kunder bruger, også får stor glæde af, at jeg bliver tilknyttet til professionel ejendomsrådgiver ifm. håndværkere og deres 

håndværksarbejde.

Er du interesseret i min ejendomsrådgivning ifm. håndværkere og håndværksarbejde, er du velkommen til at kontakte mig via nedenstående kontaktinformation:

Ring til mig på tlf. 40432308 eller send en mail til hj@hjbyg-consult.dk.

Ønsker du rådgivning?

Så kontakt Henning Jensen på
​telefon 40 43 23 08, eller send en mail via formularen nedenunder.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

HJ Byg-Consult

Hummeltoftevej 158,

2830 Virum

Kontaktinfo

Tlf.: 40 43 23 08

Mail: hj@hjbyg-consult.dk

CVR: 67875311

HJ Byg-Consult 
Hummeltoftevej 158,
2830 Virum