BYGGESAKYNDIG RÅDGIVNING med mange års erfaring

Skal du til at bygge om eller købe nyt? H.J. Byg-Consult tilbyder kompetent byggesagkyndig vejledning i Virum, København og Nordsjælland.

Manden bag H.J. Byg-Consult, Henning Jensen, har over 45 års erfaring inden for byggebranchen. Han har haft eget firma i 32 år og tilbyder byggesagkyndig vejledning, hvilket kan spare dig mange penge i det lange løb.

Byggesagkyndig vejledning giver dig en detaljeret plan

Uanset om du mangler hjælp til kontrakt – og tilbudsforståelse eller hjælp til planlægningen i forbindelse med ombygning, renovering og tilbygning, så kan du finde den byggesagkyndige rådgivning, som du har behov for hos H.J. Byg-Consult. Jeg kan også hjælpe som køberrådgiver eller boligrådgiver. En detaljeret plan gør det nemmere for håndværkerne at give et reelt tilbud på din opgave.

Hvis du er på udkig efter en ny bolig, er det en god idé at få byggesagkyndig rådgivning inden budafgivelse. Ved gennemgang af boligen kan skjulte fejl og mangler opdages og det kan bruges til yderligere afslag i prisen eller fravalg af boligen.

Ring og hør mere om byggesagkyndig rådgivning

Vil du høre mere om byggesagkyndig rådgivning eller ønsker du en pris? Så er du mere end velkommen til at sende en besked på mail hj@hjbyg-consult.dk eller sende en sms på tlf. 40432308.​

Ønsker du, at jeg ringer dig op?​​

Hvis du har brug for hjælp til rådgivning, er du velkommen til at udfylde min kontaktformular - så vender jeg tilbage til dig, hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

HJ Byg-Consult

Hummeltoftevej 158,

2830 Virum

Kontaktinfo

Tlf.: 40 43 23 08

Mail: hj@hjbyg-consult.dk

CVR: 67875311