Boligrådgiver ved køb, byggeri og energioptimering​

​HJ Byg-Consult i Virum i Nordsjælland nær Storkøbenhavn arbejder som boligrådgiver i forbindelse med huskøb, men også ved husbyggeri, ombygning, renovering og energioptimering. Jeg hjælper derudover med køberrådgivning.

Det er en klog og fornuftig beslutning at benytte en boligrådgiver, hvis du ønsker at bevare overblikket, og hvis du ønsker at undgå misforståelser og skuffelser.

Stil krav og spørgsmål med hjælp fra en boligrådgiver

Du bør især benytte en boligrådgiver, hvis du vil bygge dit eget hus, men også ved større ombygninger, renoveringer og energioptimeringer. Det kan være vanskeligt at stille de rigtige spørgsmål og at forklare, hvad man ønsker, hvis man er lægmand og ikke har viden inden for håndværksarbejde generelt.

Det betyder, at de tilbud, som du indhenter, kan se ret forskellige ud, og dermed kan de ikke rigtigt sammenlignes.

Jeg kan derfor hjælpe med at lave et konkret udbudsmateriale, som kan bruges på lige fod af tilbudsgivere.


​Efterfølgende kan jeg hjælpe med vurdering af tilsendte tilbud, kontrakter og øvrige papirer. Jeg tilbyder også at følge hele byggeprocessen nøje og sikre, at du får det, som du ønsker og har aftalt.

Du kan også benytte en byggesagkyndig ved køb af ny bolig. En side af sagen er behandling af energimærke og tilstandsrapporter, el-syn samt ejerskifteforsikringer, men en anden side af sagen er også, hvad eventuelle ønskede eller påkrævede forbedringer vil koste, og hvorvidt det er realistisk at gennemføre.

Ring til mig og lad os drøfte mulighederne for din bolig

Du kan kontakte mig ved at sende en sms til

40 43 23 08 eller en mail, hj@hjbyg-consult.dk. Hvis du ønsker et tilbud fra en byggesagkyndig boligrådgiver. 

Ønsker du, at jeg ringer dig op?​​

Hvis du har brug for hjælp til rådgivning, er du velkommen til at udfylde min kontaktformular - så vender jeg tilbage til dig, hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

HJ Byg-Consult

Hummeltoftevej 158,

2830 Virum

Kontaktinfo

Tlf.: 40 43 23 08

Mail: hj@hjbyg-consult.dk

CVR: 67875311